Freelance copywriting die werkt!

Freelance SEO copywriting moet bezoekers kunnen activeren

Een tekst schrijven kan iedereen. Voor een vlotte tekst die ook resultaat oplevert, klop je echter best aan bij een ervaren freelance SEO copywriter. Op je website wil je immers een verhaal dat niet alleen de zoekmachines overtuigt, maar ook de bezoeker, niet?

Home Quality specialiseert zich al jaren in het schrijven van teksten die de surfer zin doet krijgen om met jou contact op te nemen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Freelance SEO copywriter met een passie voor taal, niet voor één materie

Mijn specialiteit? Makkelijk, dat is schrijven. Geen specifieke sector, geen onderscheid tussen B2B of B2C. Als freelance SEO tekstschrijver liggen uitdaging en voldoening immers in de inleving in jouw bedrijf en jouw activiteit. Met een grondige informatieronde wordt nagegaan wat de sterktes zijn waarmee jij jouw concurrenten het nakijken geeft. Aangevuld met een analyse van de concurrentie, worden vervolgens de teksten geschreven die jou ook op het internet even uniek maken als jouw dienstverlening nu reeds doet. Natuurlijk wordt hierbij ook rekening gehouden met jouw specifieke wensen en eisen.

Je investeerde reeds in SEO copywriting en wil deze investering niet geheel verloren zien gaan? Met dezelfde passie voor taal en verhaal worden deze teksten herschreven waar nodig, zodat de investering die je destijds maakte nog beter kan renderen.

Een freelance copywriter moet kwaliteit bieden

Een Home Quality tekst is pas af wanneer de klant tevreden is. Daarom worden ook de nodige correctierondes voorzien in prijs en timing. Geen verborgen kosten of vertragingsmechanismes.

Benieuwd naar de kostprijs van de Home Quality freelance copywriting? Waarop wacht je nog? Contacteer ons nu en laat ons ook jou verbazen!

Ik wil ook zo'n teksten op mijn website!