Freelance dataverwerking

Freelance data-input

Ondanks de elektronische golf waarmee we dagelijks worden overspoeld, krijgt een bedrijf nog steeds heel wat papier te verwerken. Wedstrijdformulieren, business cards die op beurzen worden verzameld, … Stuk voor stuk nuttige documenten, die de opvolging door een marketing of sales team er echter niet makkelijker op maken. De enige oplossing ligt in het digitaliseren van deze gegevens in een vlot werkbaar databestand.

Home Quality specialiseert zich in het opstellen van adres- of databestanden die alle vergaarde of benodigde informatie verzamelen en deze op een overzichtelijke manier zijn ingedeeld. Het uiteindelijke resultaat wordt jou bezorgd in het formaat van jouw keuze.

Je hebt reeds een eigen CRM en bent op zoek naar een freelancer om de gegevens rechtstreeks in deze tool in te brengen? Ook dat is perfect mogelijk.

Vóór de aanvang van de samenwerking wordt de prijs per te verwerken document besproken en bekijken we samen wat de specifieke vereisten zijn: vanuit het Home Quality kantoor of op locatie in jouw bedrijf, de kortst haalbare termijn waarop jouw medewerkers kunnen starten met het contacteren van deze nieuwe klanten of prospecten, …

Niet alleen de Home Quality prijzen zijn immers op maat, dat is ook zo voor onze dienstverlening.

Benieuwd naar de kostprijs voor deze freelance data-input? Neem dan snel contact op via dit contactformulier.

Freelance data-verrijking

Een veel voorkomend probleem bij adres- of databestanden is dat deze na verloop van tijd minder volledig zijn geworden. Een heel normaal fenomeen, gezien niet alleen de hoeveelheid mogelijke data en de nood eraan continu evolueert maar ook de gegevens die reeds in het bestand zijn opgenomen. Het is dus aan te raden om na verloop van tijd iemand aan de slag te zetten om jouw huidige bestand eens grondig te vergelijken met andere databronnen en aan te vullen waar mogelijk.

Reeds geruime tijd heeft Home Quality een expertise als freelance dataverwerker opgebouwd en is de kennis van databronnen perfect aanwezig. In een zo kort mogelijke tijd het maximum aan extra informatie verwerken, dat is telkens opnieuw de uitdaging.

Wil je graag weten hoe snel Home Quality jouw bestand up-to-date krijgt of ben je benieuwd naar de kostprijs voor deze freelance dataverwerking? Neem dan nu contact op.

Freelance data-cleaning

Is jouw salesteam gefrustreerd door het aantal dubbele adressen in het huidige adressenbestand? Dan is het hoog tijd om het bestand in kwestie grondig te laten ontdubbelen. De mogelijkheden om dergelijke dubbels of zelfs om relaties tussen verschillende klanten en prospecten te detecteren zijn namelijk heel uitgebreid voor iemand met kennis van zaken.

Met de freelance data-cleaning diensten van Home Quality ben je zeker van een grondige analyse en een adres- of databestand in optimale staat.

Ben je op zoek naar een nog meer rendabel adressenbestand? Wacht dan niet langer om ons te contacteren.

Verlos me van mijn budgetvretend dataprobleem!