Freelance administratieve ondersteuning

Een freelance administratieve kracht die onmiddellijk rendeert

Een goed werkende administratie is het kloppend hart van elke onderneming. Soms zijn er echter momenten dat deze machine dreigt te stokken, hetzij door het plotseling wegvallen van een waardevol teamlid (hetzij door ziekte, vakantie of een nieuwe uitdaging) of door een tijdelijke toename van de workload, waardoor deze niet langer op een kwalitatieve manier kan worden behandeld. Op dat moment heb je als ondernemer of afdelingshoofd baat bij een freelance administratieve ondersteuning, die geen dagen tijd vergt om zich in te werken in de werking van de afdeling en het bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in een breed scala aan administratieve werkzaamheden, rendeert Home Quality reeds vanaf de eerste dag. Onze flexibiliteit, waarmee ook jij administratief kan worden ondersteund, zorgt ervoor dat de samenwerking perfect op jouw maat wordt bepaald en uitgevoerd. Heb je langdurig of eerder kortstondig een freelance kracht nodig? Wil je graag een full-time extra kracht of volstaan enkele dagen per week om de workload snel, grondig en correct af te ronden? Samen met jou wordt het beste regime bepaald, volledig volgens jouw noden en budget.

Ja, ik wil verlost worden van mijn administratieve overload!De ruime administratieve ervaring zorgt voor een all-round freelance administratieve versterking

Gedurende meer dan 10 jaar werd gebeiteld aan de administratieve ervaring van Home Quality. Een lange weg, maar één die ertoe heeft geleid dat onze diensten een echte versterking betekenen op tal van gebieden:

  • – Kwalitatieve data-input
  • – Opmaken van correcte offertes en RFP’s
  • – Snel en efficiënt verwerken van orders
  • – Klantvriendelijke communicatie
  • – Efficiënte probleembehandeling
  • – Grondige ondersteuning bij facturatie (van het opstellen en inboeken van facturen tot het afpunten van betalingen)
  • – …

Het spreekt voor zich dat freelance administratieve ondersteuning gepaard gaat met de kernkwaliteiten die u ook van een vaste werknemer verwacht. Home Quality houdt er dan ook aan niet alleen snel, flexibel, grondig en kwalitatieve ondersteuning te bieden, maar garandeert u ook dat alle werken worden uitgevoerd met de grootste confidentialiteit.

Ja, ik wil graag een ervaren en integere freelance administratieve versterking!