Freelance transcripties

Kwalitatieve freelance transcripties en ondertiteling van audio- en videobestanden

Heb jij regelmatig te maken met opnames van vergaderingen of interviews? Dan heb je intussen ook al kunnen ervaren dat het uittypen van dergelijke audio- of videobestanden een tijdrovende arbeid is, die medewerkers meerdere uren van hun dagdagelijkse taken afhoudt. Het luisteren naar en transcriberen van deze bestanden is immers een intensieve taak die best au sérieux wordt genomen.

De freelance transcriptie dienstverlening van Home Quality is ook voor jouw bedrijf ongetwijfeld de perfecte oplossing. Met toewijding en kwaliteitsgarantie worden jouw multimedia bestanden minutieus omgezet in een Word of Excel-bestand waarvan je zeker kan zijn dat deze alle gewenste informatie bevat. Het maakt immers niet uit of je enkel de verbale communicatie uitgeschreven wil zien of je wil ook graag elke kuch, lach of niesbui uitgeschreven hebben.

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve freelance dienstverlener die op afroep jouw transcripties snel en nauwkeurig verzorgt? Contacteer Home Quality en laat onze snelheid en kwaliteit ook jou verbazen.

Ja, ik wil me laten verbazen