Freelance vertalingen Nederlands-Engels / Engels-Nederlands

Freelance vertalingen, uitgevoerd met een passie voor het Engels

Freelance vertalers voor de Engelse taal zijn niet zo moeilijk te vinden. Toch is het eindresultaat van de vertaling niet altijd hetzelfde. Natuurlijk kan je op zoek gaan naar native speakers, maar is dit eigenlijk wel nodig? Home Quality levert vertalingen die zijn uitgevoerd met een diepgewortelde liefde voor de mooiste taal ter wereld, het Engels. Het maakt niet uit of je een Nederlandse tekst hebt die je naar het Engels vertaald wil zien of net het omgekeerde. Het eindresultaat blijft een taalkundig correct geheel, dat het oorspronkelijke verhaal in ere houdt.

Freelance vertalingen, geschreven met oog voor de inhoud

Natuurlijk moet een vertaling aangenaam zijn om te lezen. Gezien Home Quality naast vertalingen ook copywriting aanbiedt, kan je er steeds van op aan dat deze, naast correct, ook vlot geschreven zal zijn. Hier vind je geen vertalingen die zonder nadenken worden uitgevoerd en wordt de boodschap van de brontekst goed voor ogen gehouden. Zijn er zaken die nog net iets scherper kunnen worden verwoord, zelfs in de brontekst? Dan laat Home Quality niet na ook hierover voorstellen te formuleren. Nee, dit wordt niet aangegrepen als reden om meer te kunnen aanrekenen. Wat ons betreft hoort dit bij een kwalitatieve dienstverlening.

Wil jij ook graag een vertaling Engels-Nederlands of Nederlands-Engels waar de passie voor taal van afdruipt? Contacteer ons dan nu en ontvang je vrijblijvende offerte. Ook onze prijzen zullen je aangenaam verrassen, daarvan zijn we overtuigd.

Ja, ik wil beroep doen op een echte anglofiel!